Main Cipap Ustazah Rohana Berahi

  • Post author:
  • Post category:Melayu

Ustazah Rohana, berusia 26 tahun, baru melangsungkan perkahwinan. Turut tinggal bersamanya, Atan… adik bongsunya yang diamanahkan oleh orang tuanya di kampung untuk menjaganya dan memberi peluang mendapat pendidikan di Bandar. Seperti biasa, Ustazah Rohana pergi dan pulang mengajar di sekolah berhampiran rumahnya. Sehingga pada suatu petang selepas pulang dari sekolah. Ustazah Rohana mandi seperti biasa. Kemudian setelah selesai berpakaian, dia menuju ke dapur. Dia terbau keharuman kopi panas dari arah dapur. Memang tadi dia telah menjerang air untuk minum petang tetapi dia kehairanan dengan bau kopi itu. Dia terdengar bunyi pintu peti sejuk di tutup. Ustazah Rohana separuh berlari ke arah dapur.


“Atan……Atan…… ” Laung perlahan Ustazah Rohana, menyangkakan adiknya Atan pulang. Di pintu dapur Ustazah Rohana terperanjat besar. Seorang pemuda yang tidak dikenalinya sedang duduk di meja sambil menghirup kopi.


“Siapa kamu?” Pemuda itu kelihatan seperti samseng jalanan. Usianya awal dua puluhan. Orangnya bertubuh sederhana berkulit cerah dan memakai pakaian serba hitam. Rambutnya pendek berduri-duri ala komando dan dia juga berkaca mata hitam. Ustazah Rohana menggeletar tetapi dia cuba mengawal dirinya supaya pemuda itu tidak tahu yang dirinya di dalam ketakutan. Pemuda itu tidak menjawab pertanyaannya.
Dengan perlahan dia meletakkan tangannya di atas meja dan terus menghirup kopi yang panas itu. Ustazah Rohana cuba menggertak sambil membetulkan cermin matanya untuk melihat pemuda itu dengan lebih jelas,


“Lebih baik kamu keluar… kalau tidak!” Ustazah Rohana cuba menunjuk garang walaupun sebenarnya manik-manik keringat yang dingin kerana ketakutan mulai kelihatan di dahinya.


“Ustazah Rohana ye!”
“Siapa kau?” Ustazah Rohana semakin takut apabila namanya disebut oleh pemuda itu.


“Siapa saya? Itu tak penting ustazah.. yang penting adik ustazah, Atan berhutang dengan saya.”


“‘Atan? Berhutang?.. Apa yang kamu buat dengan dia? Di mana dia sekarang?”


“Dia okay ustazah, jangan bimbang.” Mata Ustazah Rohana melirik telefon di dinding dapur rumahnya. Dia berlari dan mengangkat gagang telefon itu tetapi telefon itu tidak lagi mempunyai nada dail. Waktu itu pemuda itu mulai ketawa.


“Tak payah telefon mana-mana le ustazah oiiii, saya dah putuskan talian telefon ustazah semasa ustazah sedang mandi tadi.” Ustazah Rohana tidak tahu untuk membuat apa-apa lagi. Seorang pemuda yang tidak dikenalinya berada di dalam rumah. Dia cuba bersikap tenang tetapi ketakutan telah menguasai dirinya, dia mulai menangis.


Pemuda itu bangun dan berjalan menghampiri Ustazah Rohana.
“Ustazah, saya tak nak kecoh-kecoh.. saya cuma nak barang saya saja. Ustazah kasi saya pil-pil tu, saya janji kalau ustazah kasi saya pil-pil tu saya akan keluar dan akan beritahu kawan-kawan saya supaya lepaskan Atan.”


“Pil-pil tu.. pil-pil tu saya dah buang… saya dah buang kesemuanya, tak…tak…tak ada lagi.. saya buang di dalam longkang besar di belakang rumah!” Pemuda itu tidak berkata apa-apa, dia hanya menundukkan kepalanya menahan marah, kemudian dia mendongak dengan wajahnya yang merah padam dan menerkam ke arah Ustazah Rohana. Leher Ustazah Rohana dicekak dengan keras.


“Celaka betul!! Atan beritahu aku kau buang barang tu di dalam longkang. Aku tidak percaya, sangkakan dia menipu!” Kasar bahasa pemuda itu, mulai menunjukkan belangnya yang sebenar. Tangan lelaki itu masih mencengkam leher Ustazah Rohana dan tubuhnya yang lampai itu terhimpit ke dinding dapur. Terbayang oleh Ustazah Rohana kejadian dua hari sudah apabila Atan berulang kali menyebut, ‘…matilah Atan kak… matilah Atan…’ Ustazah Rohana tidak mengerti maksud adiknya itu sehinggalah bila dia berada di dalam situasi yang menakutkan itu.


“Lepaskan saya… lepaskan.. pil-pil tu tak ada dengan saya, saya dah buang!” Pemuda itu menapak setapak ke belakang dan menampar kuat muka Ustazah Rohana. Tamparan itu menggegarkan seluruh tubuhnya. Cermin matanya senget dan segera dibetulkan semula. Seumur hidupnya, Ustazah Rohana tidak pernah ditampar. Sakitnya bukan kepalang. Dia cuba menolak pemuda itu untuk melepaskan dirinya tetapi tangan pemuda itu memegang kuat tangannya.


“Ustazah jangan naikkan darah saya, saya cuba berlembut dengan ustazah.. beri saja barang saya tu. jangan nak berbohong.. ingat ustazah, Atan ada dengan kami.”


“Apa yang kau mahu lagi ha? Mau apa lagi? Saya dah cakap, saya dah buang benda-benda tu ke dalam longkang.. tak ada lagi!” Pemuda itu mulai menyinga semula, Ustazah Rohana dapat merasainya dari sinar mata pemuda itu dan apabila melihat dia mengetap giginya.


“Kau buang barang tu ya… bodoh! Atan sepatutnya menghantar barang tu kepada seseorang dan hantar lima ribu ringgit kepada aku!! ustazah buang ke dalam longkang ye! Sekarang ustazah berhutang lima ribu ringgit dengan saya, saya tidak akan pergi selagi ustazah tak bayar saya lima ribu ringgit.” Ustazah Rohana bagaikan tidak percaya yang perkara itu boleh berlaku di dalam rumahnya sendiri. Dia ketakutan dan masih terisak-isak menangis. Telinganya masih berdesing-desing kesan tamparan pemuda itu tadi.
“Saya tak ada wang sebanyak itu, kalau ada pun.. bagaimana saya akan tahu yang kau tak akan apa-apakan saya dan adik saya.”
“Dengar sini ustazah, saya tidak peduli tentang ustazah dan adik ustazah. Saya cuma nak wang saya sebanyak lima ribu ringgit sekarang.”


Ustazah Rohana tahu suaminya ada menyimpan wang tunai lebih kurang enam ribu ringgit di dalam bilik. Katanya, untuk tujuan kecemasan jika berlaku sesuatu yang memerlukan wang tunai dengan segera. Pemuda itu menarik rambut Ustazah Rohana. Dia mengugut Ustazah Rohana yang dia akan menelefon kawan-kawannya dan menyuruh mereka memukul Atan jika dia tidak memberikannya lima ribu ringgit. Waktu itu Ustazah Rohana mengalah dan memberitahu yang dia mempunyai wang sebanyak itu di dalam bilik di tingkat atas rumahnya. Pemuda itu memegang tangan Ustazah Rohana dan berkata,


“Jom, kita ambik.” Mereka berdua naik ke bilik tidur, pemuda itu tidak melepaskan tangan Ustazah Rohana. Ustazah Rohana mengambil sampul yang berisi wang itu, kemudian mereka turun semula ke ruang dapur. Ustazah Rohana menyerahkan sampul wang kepada pemuda itu. Dia memberitahu pemuda itu supaya mengambil kesemua wang itu dan segera beredar dari rumahnya. Pemuda itu menyergah Ustazah Rohana dan menyuruhnya menutup mulut. Dia merenung wajah Ustazah Rohana dengan satu pandangan yang tajam. Pemuda itu mengira wang tebal itu dengan pantas. Setelah cukup lima ribu ringgit, dia memasukkan wang itu ke dalam kocek seluarnya dan baki wang itu dimasukkan semula ke dalam sampul dan diletakkan di atas meja.


“Sekarang tolong call kawan-kawan kamu.. kamu dah dapat duit yang kamu nak, beritahu kawan-kawan kamu supaya lepaskan Atan.” Pemuda itu berkata,


“Ok ustazah, betul tu.. saya akan call kawan-kawan saya, tapi….. selepas ustazah hisap batang saya dulu.”


“Apa????” Ustazah Rohana tidak percaya dengan apa yang didengarnya, dia memikirkan di dalam keadaannya yang ketakutan itu membuatkan dia tersilap dengar. Pemuda itu dengan tenang mengulangi apa yang dikatakannya tadi.


“Ustazah dengar tak, hisap batang saya dulu… kemudian saya akan pergi. Ustazah tak faham ye! Ustazah tak ada pilihan, ustazah mesti hisap batang saya. Ustazah tak tahu betapa tensionnya saya dua hari ini kerana perbuatan ustazah dan adik ustazah.” Ustazah Rohana cuba membantah.


“Jangan kurang ajar! jaga sikit cakap tu!” Sebelum sempat Ustazah Rohana menyambung cakapnya, pemuda itu menghayun tangannya ke muka Ustazah Rohana dengan kuat. Terjerit Ustazah Rohana dengan tamparan itu. Tersandar dia di dinding dapur, buah dadanya bergegar di sebalik baju kurungnya.


“Ustazah, kalau ustazah tak mau hisap batang saya….. tahulah saya mengajar ustazah!” Kemudian pemuda itu tanpa segan-silu melondehkan seluar dan seluar dalamnya sehingga berderap ke lantai. Batangnya yang keras terpacak ke atas.


“Ya Tuhan…….” Hanya itu yang terpacul daripada mulut Ustazah Rohana.
Tolonglah….. jangan buat saya macam ni, saya dah beri kamu duit… tolonglah!”


“Ustazah tolong dengar, saya tak punya banyak masa ni… ustazah mesti hisap batang saya, kalau tidak…” Ustazah Rohana menggeletar dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan di saat-saat begitu. Pemuda itu memeluk tubuh lampai Ustazah Rohana dan mendakap rapat ke tubuhnya. Dia berbisik ke telinga Ustazah Rohana.


“Ustazah takut ye?”


“Mmmmm….” terketar-ketar Ustazah Rohana bersuara dengan air matanya yang berlinang.


“Ustazah jangan takut, buat saja apa yang saya suruh… saya tidak akan apa-apakan ustazah.” Ustazah Rohana terisak-isak, buah dadanya yang sederhana besar terpenyek di dada pemuda itu. Batang keras pemuda itu menujah pehanya. Pemuda itu terus berbisik di telinganya.
“Ustazah tolong buat apa yang saya cakap, saya tidak akan apa-apakan ustazah kalau ustazah ikut cakap saya.”


“Tolong, tolonglah dik……”


“Tolong jangan panggil saya adik.. kawan-kawan panggil saya Roy” Semasa berbisik itu pemuda itu menggesel-gesel batangnya di peha Ustazah Rohana. Ustazah Rohana dapat merasakan yang batang itu telah bertambah keras.


“Roy, dengarlah kata saya ni… saya tak pernah buat benda tu.” Sambil bercakap Roy memaut pinggang Ustazah Rohana. Dia memaut dagu Ustazah Rohana dan menyapu air matanya. Ustazah Rohana tidak percaya dengan apa yang sedang berlaku ke atas dirinya di dapur rumahnya. Ustazah Rohana ingin berkata-kata tetapi Roy meletakkan jarinya di atas bibir Ustazah Rohana.


“Syyyhhhhhh…. ustazah jangan cakap banyak. Ustazah…. ustazah cantik tau, geram saya..” Roy melabuhkan tangan ke punggung pejal Ustazah Rohana dan meramas- ramas punggung yang berbalut kain itu. Ustazah Rohana semakin takut, bertambah takut apabila membayangkan apakah yang akan berlaku selanjutnya. “Ustazah rasa tak.. ustazah dapat rasa tak batang saya yang keras ni?” Roy menggesel-gesel batangnya ke peha Ustazah Rohana sambil memaut rapat tubuh wanita itu. Dia merenggangkan seketika tubuhnya daripada tubuh Ustazah Rohana untuk membuka jaket kulit hitamnya, mendedahkan tubuh tegapnya berbalut t-shirt merah. Kemudian dia memeluk erat kembali tubuh Ustazah Rohana. Ustazah Rohana hilang arah, rasanya dia ingin menjerit sekuat-kuat hatinya tetapi dia takut Roy akan bertindak lebih ganas. Roy mahukan dia menghisap batangnya jika Ustazah Rohana mahu dia beredar dari situ. Ustazah Rohana terasa tangan Roy di atas bahunya.


“Ustazah Rohana, saya nak ustazah hisap batang saya… ustazah melutut di depan saya dan masukkan batang saya ke dalam mulut ustazah.” Ustazah Rohana kelu membisu. Dia merenung mata Roy menerusi kaca mata hitam yang Roy pakai.


Ustazah Rohana hanya mengalirkan air mata sebagai tanda rayuan supaya tidak diperlakukan begitu. Ustazah Rohana dapat melihat wajah sayu dan ketakutannya pada cermin mata hitam Roy. Roy tidak berkata apa-apa lagi, tangannya menekan bahu Ustazah Rohana supaya melutut di hadapannya. Setelah melutut, Ustazah Rohana berhadapan dengan batang Roy yang tegang keras, panjang dan kembang berkilat kemerah-merahan. Hanya Rohana mendongak memandang Roy yang tersenyum melihatnya. Dia begitu malu, malu dengan apa yang Roy paksa dirinya untuk lakukan. Ustazah Rohana tunduk memandang lantai.


“Apa nak dimalukan ustazah…. ustazah mesti buat untuk adik ustazah.. ustazah sayangkan Atan kan?” Ustazah Rohana tidak berani menatap wajah Roy lagi. Dia hanya mengangguk-anggukkan kepalanya perlahan. “Jangan bimbang ustazah, tak de siapa yang akan tahu.. sekarang buka mulut ustazah dan saya janji Atan takkan di apa-apakan.” Ustazah Rohana tidak ada pilihan lagi, dia mengangkat perlahan wajahnya sehingga selari dengan batang Roy. Roy memegang batangnya dan menggesel-geselkan batangnya itu ke bibir Ustazah Rohana.


Ustazah Rohana menyangkakan yang Roy akan menghentak batangnya ke dalam mulutnya tetapi Roy mengusap-usap belakang kepalanya yang berambut lebat itu. Ustazah Rohana merasakan batang itu keras menggesel-gesel bibirnya. Dengan perlahan Roy menekan kepala Ustazah Rohana ke batangnya. Ustazah Rohana dapat merasakan tangan Roy menolak kepalanya ke batang kerasnya itu. Ustazah Rohana tidak ada pilihan lagi, dia menutup matanya dan merenggangkan bibirnya. Ustazah Rohana cuba mengimbangkan dirinya dengan memegang peha Roy. Roy mengeluh nikmat apabila batangnya memasuki mulut Ustazah Rohana yang licin itu.


“Arrrggghhhhh, ustazah….. mmmmmm…. hisap batang saya ustazah.” Tubuh Roy mulai kekejangan. Namun dengan perlahan dia menarik batangnya perlahan sehingga ke bibir Ustazah Rohana dan dengan perlahan juga menolak masuk batangnya semula. Dia melakukannya berulang-ulang dengan gerakan perlahan pinggangnya sehingga batangnya semakin dalam meneroka ruangan mulut Ustazah Rohana. Ustazah Rohana dapat merasakan batang keras dan panas itu berdenyut-denyut dan bergerak-gerak di dalam mulutnya.


“Ohhh, ustazahhhh… sedapnya ustazah, hisap lagi ustazah……. Mmmmm tangannya ustazah… tangan….pegang dan lancap batang saya.” Ustazah Rohana menurut seperti apa yang disuruh kerana ini adalah pengalaman pertamanya, dia menggenggam batang Roy dan melancapkan batang yang keluar masuk dari mulutnya itu. Batang Roy keras dan licin dik air liurnya sendiri. Roy tidak melepaskan kepala Ustazah Rohana. Dia mengusap-usap lembut kepala Ustazah Rohana ketika batangnya dihisap dan dilancapkan. Ustazah Rohana sungguh malu melakukan perbuatan itu. Dia dipaksa menghisap batang Roy. Dia terpaksa melakukannya demi keselamatan adiknya Atan. Buat pertama kalinya dia merasakan dirinya seolah-olah seorang perempuan murahan yang cukup hina.


“Yeahhhhh….Mmmmmm…… sedap ustazah, pandai ustazah hisap batang.” Roy terus mengeluh dan mendesah sambil terus mengarahkan Ustazah Rohana bagaimana menghisap batangnya. Ustazah Rohana terus menghisap dan melancapkan batang Roy. Dia dapat merasakan peluh dingin berkumpul di atas keningnya. Sambil mengulum batang Roy, dia membuka matanya, membetulkan cermin matanya dan mendongak melihat pemuda yang sedang menghenjut-henjut batangnya itu keluar-masuk mulutnya. Tangan Roy tetap memegang kepala Ustazah Rohana dengan matanya mulai terpejam dan mulutnya sedikit ternganga dengan keluhan nafas yang kasar. Roy seperti berada di awan-awangan. Gerakan pinggangnya semakin rancak. Ustazah Rohana mulai merasakan kelainan itu dan tubuhnya menjadi seram-sejuk memikirkan yang Roy akan terpancut air maninya sedangkan batangnya masih berada di dalam mulutnya.


“Dahh…. dahhhh…. dahhh ustazah.. saya tak tahannn ni” Roy seakan-akan menggelepar sambil menarik batangnya dengan cepat keluar dari mulut Ustazah Rohana. Kepala batang Roy berkilat dengan air liur Ustazah Rohana dan lendir nikmatnya sendiri. Ustazah Rohana terbatuk-batuk dan terasa meloya, tekaknya terasa masam. Dia menyapu mulutnya dengan tangannya.Namun ketakutan mulai menyelubungi dirinya apabila terasa kedua-dua tangan Roy memaut tubuhnya supaya berdiri. Setelah berdiri, tubuh lampai Ustazah Rohana didakap erat oleh Roy.


“Saya dah….dah buat apa yang kamu suruh, tolong keluar dari sini.. tolonglah.” Roy dengan cepat memusingkan tubuh Ustazah Rohana menghadap meja. Dia memeluk tubuh Ustazah Rohana dari belakang, memaut pinggangnya erat. Ustazah Rohana dapat merasakan batang keras Roy menujah keras punggungnya yang besar dan pejal.


“Jangan le gitu ustazah… pandai tau ustazah hisap batang, tak percaya pulak saya yang ustazah tak pernah hisap batang sebelum ni…. Hmmmmm hampir terpancut saya dalam mulut ustazah tau.”


Ustazah Rohana terasa dirinya teraniaya, pujian-pujian yang diberikan oleh Roy terhadap perlakuannya itu amat menjijikkan. Tiba-tiba, Roy menyeluk ke bawah baju kurungnya dan kedua-dua tangannya memegang buah dadanya yang sederhana besar itu. Kedua-dua tangan Roy meramas-ramas buah dada Ustazah Rohana yang masih berbungkus bra. Perlakuan Roy cukup pantas dan Ustazah Rohana terkapai-kapai. Tidak cukup dengan itu, Roy menyeluk ke bawah bra dan meramas geram buah dada yang pejal itu, puting buah dada Ustazah Rohana yang kecil dan panjang itu digentil-gentilnya.


“Tolonglah Roy, jangan buat macam ni pada saya…. saya dah hisap tadi.. pergilah dari sini” Ustazah Rohana berbisik perlahan cuba memujuk. Wajahnya berkerut menahan perlakuan jari-jemari Roy pada kedua-dua buah dadanya. Roy mengucup dan menjilat-jilat leher Ustazah Rohana sambil terus menguli buah dadanya. Ustazah Rohana menggeleng-geleng kepalanya untuk melarikan lehernya dari diperbuat begitu. Muka Ustazah Rohana berkerut menahan perbuatan Roy menguli buah dadanya. Tangan Roy menarik zip dan membuka cakuk kain Ustazah Rohana. Perlahan-lahan menarik kain itu ke bawah. Dia menyelak baju kurung Ustazah Rohana, terpampanglah punggung gempal yang putih berbalut panties berwarna pink. Panties itu juga direntap turun, Ustazah Rohana terpekik halus dan dia dapat merasakan batang keras Roy berada di alur punggungnya.


“Jaa…..jaaangan, jangan buat camni.. tolonglahhhhhh.”


“Ustazah tak suka? Alaaaaaa sikit-sikit je, tak kan tak boleh….geram ni tau.”


“Sudahhhh lah……” Rayu Ustazah Rohana di dalam nafasnya yang tercungap-cungap.


“Ok ustazah……ok, saya akan stop kat sini, saya akan pergi dan tidak akan ganggu ustazah dan adik ustazah lagi… tapi dengan satu syarat.” Sambung Roy lagi,
“Saya akan pergi kalau pantat ustazah kering…. .tapi kalau pantat ustazah basah…. saya akan……….mmmmm ustazah faham-faham sajakan!” Ustazah Rohana seperti tidak percaya dengan apa yang didengarnya. Tangannya Roy meluncur ke perut Ustazah Rohana. Ustazah Rohana merayu-rayu supaya Roy menghentikan perbuatannya itu apabila merasakan jari-jemari Roy merayap turun ke celah pehanya.


“Kenapa buat saya macam ni, Roy…… dahlah Roy, tak baik!” Roy tidak menjawab, Ustazah Rohana hanya merasa kepanasan nafas Roy yang terputus-putus sedang tangannya menghampiri celah peha Ustazah Rohana.


Roy berbisik ke telinganya, “Baik ke tak baik ke, saya tidak peduli ustazah…..” Takdir telah menentukan segalanya. Apa yang berlaku di dapur rumahnya bukanlah kehendak Ustazah Rohana. Dia menahan nafas ketika jari-jemari Roy bermain-main dan mengusap-usap bulu ari-arinya yang tumbuh halus. Dia tidak berupaya menahan kemahuan Roy. Dia juga tahu yang Roy akan tetap menurut kehendak nafsu serakahnya. Kemudian Ustazah Rohana mulai merasakan tangan Roy meluncur dan menyentuh cipapnya dan jarinya menjolok-jolok lubang keramat cipap tembamnya, bagaikan membalas gerakan jari Roy itu, cipap Ustazah Rohana mulai berair lendir. Kaki Ustazah Rohana terasa lemah longlai dan dia terhoyong-hayang. Roy terasa tubuh Ustazah Rohana bagaikan orang yang hendak pitam, dia memeluk erat tubuh Ustazah Rohana dengan tangannya mencekup celah peha Ustazah Rohana yang mulai berair.


“Mmmmm…… pantat ustazah berairrr…” Jari Roy keluar masuk berulang kali ke dalam lubang cipap Ustazah Rohana yang telah licin itu. Ustazah Rohana sungguh malu, apatah lagi dengan tindakbalas lubang cipapnya yang di luar jangkaan itu. Berkerut muka Ustazah Rohana, dia seolah-olah terkhayal seketika. Dia menundukkan mukanya memandang permukaan meja makan yang dilapisi kain penutup meja berwarna kuning berbunga-bunga. Sudah beribu kali meja makan itu menjadi tempat dia dan keluarganya berkumpul menjamu selera, namun tidak pernah dia berdiri di situ dengan jari seorang pemuda yang tidak dikenalinya berada di dalam lubang cipapnya. Roy terus menjolok-jolok jarinya ke dalam lubang cipap Ustazah Rohana. Jari itu di tarik keluar dan dibawa ke hadapan wajah Ustazah Rohana. Bau air berahi lubang cipapnya sendiri menyedarkan Ustazah Rohana dari khayalannya. Roy berbisik ke telinga Ustazah Rohana,


“Tengok…. tengok ustazah.. buka mata dan tengok…. jari saya berlendir dengan air dari pantat ustazah, ustazah dapat baunya tak…. dari sini saya dapat bau, sedap!” Ustazah Rohana tidak terkata apa-apa lagi, malunya bukan kepalang dan berkali-kali hatinya tertanya-tanya mengapakah itu harus berlaku sedangkan ianya adalah di luar kerelaannya. Jari Roy berkilat dibaluti dengan air berahinya yang cair jernih. Roy tersenyum kemenangan. Roy mulai menekan bahu Ustazah Rohana, memaksanya supaya menonggeng di hadapan meja.


“jangan…….. tolong, tolong saya kali ni.. jangan buat macam ni Roy.” Ustazah Rohana merayu minta dikasihani. Ternyata Roy tidak peduli dengan rayuan Ustazah Rohana, dia mengacu-acukan kepala zakarnya di lubang cipap Ustazah Rohana dari belakang. Ustazah Rohana mengoyang-goyangkan punggungnya dengan kasar untuk mengelakkan batang Roy menceroboh lubang keramatnya itu sambil terus merayu supaya tidak diperlakukan begitu. Roy menampar kuat punggung pejal dan putih Ustazah Rohana sambil menengking,


“Ddiiiiiiiammmmmmm ustazah!!!!” Itulah perkataan yang terakhir menerjah masuk ke dalam telinga Ustazah Rohana serentak dengan terjahan batang Roy ke dalam lubang cipapnya. Hentakan Roy cukup kuat dan perkasa sehinggakan tubuh Ustazah Rohana terdorong ke depan dan meja makan berkeriut. Ustazah Rohana terpekik. Tujahan batang Roy ke dalam cipapnya sungguh kuat dan Ustazah Rohana terasa kedua-dua kakinya terangkat.


“Aaaahhhhhh….. sempitnya ustazah, licinnnnnn……!!” Roy mengeluh kasar apabila batangnya tertanam dari belakang di dalam lubang cipap Ustazah Rohana. Tangan Roy mencekak rambut Ustazah Rohana dan memeluk pinggangnya ketika pinggangnya mulai bergerak menghayun lubang cipap Ustazah Rohana.
“Sedapnya ustazah…….. tahan ye ustazah…” Ustazah Rohana mengetap bibirnya dan menggeleng-gelengkan kepalanya. Roy terus menghentak cipapnya dari belakang. Pakuan Roy cukup keras dan pantas dan terasa amat dalam. Ustazah Rohana tidak terdaya lagi. Seorang pemuda yang tidak dikenalinya menceroboh rumahnya dan melakukan perbuatan terkutuk itu ke atas dirinya di dapur rumahnya sendiri.


“Sedap tak ustazah…… ustazah enjoy tak?” Roy terus mengomel di dalam keluhan berahinya sendiri. Ustazah Rohana hanya menangis terisak-isak dan sesekali menggeleng-gelengkan kepalanya. Air matanya menitis ke atas meja. Kedua-dua tangannya menekan permukaan meja. Sesekali Roy mencium-cium leher jinjangnya dan meramas-ramas buah dadanya yang terbuai-buai itu.
“Ustazah tak suka ye…. relax ustazah… kejap saja.. kejap saja lagi.”


Roy terus menghayunkan pinggangnya dengan kuat sementara lubang cipap Ustazah Rohana semakin licin dan berair. Setiap kali peha Roy berlaga dengan punggung Ustazah Rohana, punggung itu bergegar-gegar. Bunyi perlagaan antara peha Roy dan punggung Ustazah Rohana menjadi satu irama yang hanya mereka berdua sahaja yang mendengarnya di ruang dapur itu. Ustazah Rohana mendesah halus setiap kali batang Roy semakin dalam menerjah lubang cipapnya. Kemudian Roy terhenti, dia membaringkan Ustazah Rohana di atas lantai. Kain dan panties Ustazah Rohana direntapnya dan dilemparkannya. Kaki Ustazah Rohana dikangkangkan seluas-luasnya. Sebelum Ustazah Rohana sempat berkata apa-apa, dia kembali menghunjamkan batang kerasnya semula ke dalam cipap Ustazah Rohana.


“Arrrrrgggggghhhhhhh……..” Ustazah Rohana mendesah, menahan tujahan batang Roy. Baju kurungnya diselak oleh Roy, bra berwarna biru yang dipakainya pada waktu itu dikuak ke atas dada. Terpampanglah sepasang buah dadanya yang putih berputing panjang di hadapan mata Roy. Roy terus menyembamkan mukanya ke lurah buah dada Ustazah Rohana sambil terus menghentak cipapnya.


“Royyyyyy……. argggghhhh.” Hanya keluhan yang keluar dari mulut Ustazah Rohana dengan mata yang terpejam. Cermin mata yang dipakainya dicabut oleh Roy dan diletakkan di sisi tubuh separuh bogelnya. “Dahhhhhh…… sudahhhhhhh…” Tubuh Ustazah Rohana menggeletar menerima hentakan demi hentakan batang Roy. Akhirnya sesuatu di luar jangkaan berlaku, tubuh Ustazah Rohana menggelepar, nafasnya kasar. Dia mencapai kemuncaknya.
“OOOoohhhhh……….” Nafas Ustazah Rohana tersekat-sekat, tangannya didepakan, lesu. Dadanya berombak-ombak. Dia kelelahan. Roy tersenyum. Bunyi hentakan Roy pada cipap Ustazah Rohana makin perlahan dan akhirnya terhenti. Air berahi Ustazah Rohana keluar dengan banyaknya. Perkara ini amat aib bagi Ustazah Rohana, dia mencapai puncak di luar kerelaannya.


“Ustazah dah dapat kimaks ye……. jangan tipulah ustazah, saya tahu.” Otot-otot cipap Ustazah Rohana mencengkam semula batang Roy apabila dia mulai menghayun laju cipap itu.
“Giliran saya pula ustazah………” Ustazah Rohana tersedar dari kelesuan, entah kenapa dia terasa dirinya amat jijik. Dia meronta-ronta untuk melepaskan diri. Semua itu hanyalah sia-sia sahaja malah membuatkan Roy marah. Dakapannya pada tubuh Ustazah Rohana semakin erat. Hentakannya pada cipap Ustazah Rohana semakin ganas. Daripada deraman dan dengusan Roy, Ustazah Rohana tahu yang Roy juga akan sampai ke puncak kepuasan.


“Dekat dahhhh ustazah….. dekat dah.. arggggghhhhhh……” Gerakan pinggang Roy semakin kencang, mukanya merah dan peluh berahi mengalir di dahinya. Buah dada Ustazah Rohana dicekak geram dan diramas-ramas. Kepala Ustazah Rohana tergeleng-geleng ke kiri dan ke kanan dengan rambut yang mengerbang dan mulut yang tercungap-cungap. Kedua-dua tangannya menekan dada Roy untuk menyerap hempapan tubuh Roy ke atas tubuhnya yang lampai dan bergegar itu. Roy terus menghempap dan menghempap.


“‘Yeeeahhhhhhhhhhhhh……….” Roy menekan batangnya sedalam-dalamnya di dalam lubang cipap Ustazah Rohana, pancutan demi pancutan lahar panas air berahi menerpa likat ke dalam lubang cipap Ustazah Rohana. Bibirnya diketap dan dia tersembam ke atas buah dada Ustazah Rohana sambil melepaskan keluhan yang kasar. Ustazah Rohana sendiri terkulai layu sambil melepaskan nafas perlahan-lahan. Kedua-dua tubuh mereka bersatu dan terkaku seketika.
“Sedapnya ustazahhhhh…… ustazah besttt!” Bisik Roy ke telinga Ustazah Rohana. Dengan lemah longlai Roy terbaring di tepi tubuh Ustazah Rohana. Batangnya masih terpacak dan berkilat. Ustazah Rohana tercungap-cungap dengan dada berombak. Tangannya di atas dahi. Buah dadanya turun naik selaras dengan pernafasannya. Ustazah Rohana menyangkakan yang semuanya telah berakhir setelah maruahnya tercemar tetapi ternyata anggapannya itu tersilap kerana tiba-tiba Roy berdiri dengan batang yang masih mencacak. Dia menarik tangan Ustazah Rohana sehingga terbangun dan melutut di depannya.


“Ustazah, sebelum saya pergi, saya nak kasi souvenir kat ustazah. Telan air mani saya.”


“Haah????” Roy tidak menunggu jawapan lagi. Dia memegang kepala Ustazah Rohana yang melutut di depannya itu dan menariknya ke batangnya yang keras berlendir. Ustazah Rohana membuka mulutnya, mengulum batang Roy. Dia hanya mahukan semuanya itu segera berakhir.


“Hisap ustazah….. saya nak pancut dalam mulut ustazah…” Hayunan Roy ganas. Ustazah Rohana mengerutkan muka dan menutup matanya rapat ketika batang Roy keluar masuk mulutnya.
“Ustazah telan semua air mani saya tau…” Roy menarik batangnya keluar dan tergopoh-gapah melancapkan batangnya di hadapan muka Ustazah Rohana. Sebelah tangannya mencekak rambut Ustazah Rohana supaya muka Ustazah Rohana terdongak di hadapan batangnya.
“Argggghhh…..telan ustazah..telan.. buka mulut ustazah.” Dia menderam dengan suara yang tertahan-tahan ketika pancutan panas air berahinya terpancut ke muka Ustazah Rohana.
“Hisap ustazah… hisap batang saya.” Roy mengeluh dan mendesah ketika satu lagi pancutan air berahinya terpancut mengenai pipi Ustazah Rohana yang putih gebu itu. Ustazah Rohana mengulum kembali batang berlendir Roy yang terangguk-angguk melepaskan pancutan demi pancutan air mani. Dia hanya mahu segala-galanya segera berakhir dan Roy akan meninggalkannya. Roy memegang kepala Ustazah Rohana dan menekan batangnya ke kerongkong Ustazah Rohana. Seluruh tubuh Roy kejang, menggeletar dengan kakinya terangkat-angkat ketika pancutan-pancutan air maninya terus memasuki kerongkong Ustazah Rohana.


“Telan ustazah….. aaahhhh…… telan semuanya… aaaahhhh… hisap ustazah..” Ustazah Rohana menelan air mani Roy tetapi kemudiannya merasa geli dan jijik dan meluahkan bakinya. Namun begitu dia dapat merasakan air berahi Roy yang likat itu mengalir turun di dalam kerongkongnya. Baki air berahi Roy mengalir lemah keluar dari tepi bibir Ustazah Rashisah dan turun ke dagunya. Tompokan air berahi Roy di pipi dan mukanya mulai mengalir turun perlahan ke baju kurungnya. Ketika Ustazah Rohana merasakan semuanya telah berakhir tiba-tiba dia terdengar suara di pintu dapur. Dia berpaling ke arah suara itu dengan batang Roy masih dikulum di dalam mulutnya. Dia melihat adiknya Atan berdiri di pintu dapur dengan dua orang pemuda yang kelihatan seperti samseng memegang lengannya.


“Kakak!!!!!!!” Mulut Atan ternganga, matanya terbeliak.
“Apa yang telah kau buat dengan kakak aku?” Atan terlopong melihat kakaknya, Ustazah Rohana di dalam keadaan melutut dengan air berahi likat pekat dimukanya dan batang Roy berada di dalam mulutnya. Roy menolak kepala Ustazah Rohana dari batangnya dan mulai ketawa.


“Kakak kau best le Atan…. kau sendiri tengokkan, pandai hisap batang.” Atan tunduk melihat Ustazah Rohana yang menangis terisak-isak. Dia meronta dan melepaskan diri daripada dua orang samseng yang memegangnya dan meluru ke arah Roy.


“Aku bunuhhhhhhhhh kau Roy!!!” Tengking Atan menerpa bagaikan harimau lapar dengan tangan tergenggam. Ustazah Rohana memang mengharapkan Atan melanyak Roy yang telah mengaibkan dirinya tetapi dia pun tahu Roy bukanlah lawannya. Atan kurus lampai, seperti dirinya, sedangkan Roy jauh lebih tua dan berbadan tegap. Roy melepaskan satu tumbukan padu ke muka Atan ketika Atan menerpa ke arahnya sehingga Atan terhoyong-hayang dan tersungkur di lantai. Ustazah Rohana bangun dan memangku adiknya.


“Sudah…..sudahh!!!! ambillah semua duit tu, tinggalkan kami….. tolonglah pergi dari sini.” Rayu Ustazah Rohana. Roy merenung kedua beradik itu. Atan menangis di dalam pangkuan kakaknya, darah pekat mengalir keluar melalui hidungnya.


Dengan perlahan Roy berpakaian semula. Selepas selesai, dia mengambil baki wang di dalam sampul di atas meja dan memberikannya kepada kedua-dua orang kawannya. Mereka bertiga tersenyum, berpelukan dan ketawa. Seorang daripada kawan Roy berkata,
“Atan, jangan lupa ucap terima kasih dengan kakak kau, Roy cakap kakak kau ada class….. .kalau tidak kerana kakak kau… mampuslah kau hari ni.” Mereka bertiga keluar dari dapur meninggalkan kedua adik beradik itu. Ustazah Rohana memangku adiknya. Atan mendongak melihat wajah kakaknya. Wajah yang masih bertompok dengan air berahi yang berlendir.


“Kak… maafkan Atan kak…” Ustazah Rohana mendiamkan diri. Air matanya mengalir. Ustazah Rohana lega kerana segala-galanya berakhir. Sebahagian dari dalam dirinya bersyukur kerana Atan selamat tetapi sebahagian lagi membenci adiknya Atan kerana menyebabkan semua itu berlaku. Kasih kakak akan sanggup berkorban apa saja demi adiknya, dia juga berharap Atan insaf dengan apa yang telah menimpa mereka berdua.