Kisah Fikri Dalam Bilik Asrama

  • Post author:
  • Post category:Melayu

 Kisah seorg kwn yg bernama …… (nama rahsia)… begini kisahnya Masa tu dia di tingkatan tiga. dia tinggal di asrama sekolah sejak dari tingkatan satu lagi. dia ada sorang senior iaitu abang angkat dia yang suka ambil berat tentang diri dia. Dia tua lebih dua tahun dari dia. Abang angkat dia ni belajar di tingkatan lima dan juga tinggal di asrama sekolah. Sejak dia di tingkatan satu lagi, kami sudah rapat.

Satu malam, selepas kelas prep habis pada pukul sepuluh malam, kawan sebilik dia datang beritahu dia yang abang angkat dia suruh dia ke bilik dia. dia pun bergegas ke bilik dia sebelum lampu asrama kena tutup. dia pun ke bilik dia. Abang angkat dia tinggal seorang dalam bilik itu kerana bilik itu khas untuk ketua pengawas. Sampai aja di bilik abang angkat dia, abang angkat beritahu dia bahawa badan dia sakit-sakit selepas bermain rugby pada petang tadi. Abang angkat minta dia tolong urutkan seluruh badannya. Tanpa banyak bicara, dia pun bersetuju untuk mengurut badan abang angkat. Dia mengambil sebotol minyak angin dan diberikan kepada adik angkatnya. 

Selepas itu, dia pun meniarap di atas katilnya. Abang angkat dia hanya memakai kain pelikat sahaja. Lepas itu dia pun menyapu minyak angin di belakangnya dan terus mengurut dari bahunya hinggalah ke pinggangnya. Lepas itu dia menarik kainnya ke atas hingga ke paras punggungnya. Abang angkat menyuruh dia mengurut betis dan pehanya juga. dia pun mengurut pehanya satu persatu dan kemudian nya kedua dua betisnya. dia naik stim mengurut urut peha dan betisnya yang putih, berotot dan berbulu itu. Kemudiannya, dia menelentang. Abang angkat menyuruh dia mengurut dada dan perutnya. dia pun terus mengurut urut dadanya dan selepas itu dia mengurut perut. 

Lepas itu dia mengurut peha dan betisnya pula. dia tengok batang btg dah menujah kain pelikatnya. dia bertanya kepada abang angkat kenapa batang koneknya keras dan menegak. Abang angkat kata dia sedap bila dia mengurut urut. Lepas itu, tanpa disangka-sangka, dia menyelak kain pelikatnya itu. Maka nampaklah dia akan batang koneknya yang tengah mengeras berdiri tegak. dia terpegun melihat batang koneknya itu. Abang angkat memegang tangan dia dan terus diletakkan di batang koneknya itu. menyuruh dia melancapkan. 

Walaupun dia tergamam, dia urut urutkan batang koneknya yang putih kemerahan itu yang besar dan keras itu. 

“ohhhh….sedap,” kata abang angkatnya. dia sememangnya menyukai abang angkat itu kerana dia handsome, tinggi, lampai dan mempunyai badan yang berotot. Maklumlah, dia seorang olahragawan. dia pun terus melancapkan batang btg abang angkat itu. 

“adik….hisaplah batang btg abang,” kata abang angkat dia kepada dia. dia pun tanpa membantah, terus melutut dan memasukkan batang btg abang angkat dia itu kedalam mulut. Terus dia hisap perlahan lahan sehinggalah dia terasa batang btg abang angkat dia itu berdenyut denyut dalam mulut. Tak lama selepas itu, abang angkat pun terpancut air maninya dalam mulut dia. 

“Sekarang adik buka pakaian, abang nak buat kepada adik pula,” kata abang angkat dia kepada dia. Terus dia buka pakaian dia hingga berbogel dan dia baring di sebelah abang angkat dia. Terus abang angkat memeluk dia dan mencium mulut. 

Lepas itu di jilatnya leher. Lepas itu dijilatnya tetek. Setelah puas dia menghisap tetek, abang angkat pun mencium batang btg dia pula. Terus dihisapnya batang btg dia. Tak lama lepas itu, dia terpancut dalam mulut abang angkatnya. Abang angkat meludah air mani dia ke dalam tong sampah. Selepas itu, mereka tidur dalam keadaan berbogel dan berpelukan sehingga ke pagi esok. Itulah detik permulaan dia merasa kenikmatan seks dengan abang angkatku. Kini kami masih berhubungan dan kadang kala, apabila bertermu, kami ulangi kenikmatan merasai tubuh masing masing seperti yang kami lakukan sewaktu di sekolah dulu.