Geng Rompak Dan Rogol Ustazah Zaleha

  • Post author:
  • Post category:Melayu

Cuti penggal sekolah sudah bermula. Ustazah Zaleha merupakan seorang guru di sebuah sekolah. Dia juga sering dipanggil Leha oleh keluarga dan rakan-rakannya. Kini dia sudah bersiap-sedia untuk pulang ke kampung. Seperti biasa Leha memakai jubah labuh dan purdah yang hanya menampakkan matanya. Pada mulanya Leha ingin pulang minggu depan, kerana dia perlu menjalani kursus tetapi dia membatalkannya kerana dia benar-benar ingin berada disisi kakaknya di kampung.
Tiba-tiba Ustazah Zaleha kedengaran suara orang memberi salam. Ustazah Zaleha menjenguk keluar. Beberapa orang gadis berada di luar rumahnya.


Rupa-rupanya mereka ialah bekas pelajar Ustazah Zaleha. Mereka datang melawat Ustazah Zaleha. Mereka ialah Rahimah, Mastura, Ayu dan Rohana.


Mereka datang untuk memberitahu yang mereka dapat melanjutkan pengajian dalam jurusan Pengajian Islam di sebuah universiti terkemuka di negara kita. Ustazah Zaleha sangat gembira dan mengucapkan tahniah atas kejayaan pelajar-pelajarnya.


Beberapa ketika kemudian setelah mereka meninggalkan rumah Ustazah Zaleha, Diana, rakan serumah Ustazah Zaleha pun muncul di depan rumah bersama teman lelakinya. Mereka berdua baru saja selesai makan di kedai berhampiran. Teman lelaki Diana terus beredar setelah Diana keluar dari kereta.


Leha menggelengkan kepala melihat pakaian Diana yang seksi. Sudah banyak kali diberi nasihat tetapi masih lagi berpakaian menjolok mata.


Leha masuk ke dapur mencuci cawan dan pinggan yang digunakan ketika menjamu pelajar-pelajarnya tadi.


Dah siap tak lagi? Jom kita balik kampung, kata Diana kepada Leha. Diana akan menumpang Leha balik ke kampungnya hari ini.


Sekejap, nak cuci pinggan dan cawan ni. Lepas tu kita balik, jawab Leha.


Tiba-tiba kedengaran bunyi pintu rumah mereka dibuka.


Kau kunci pintu tak masa kau masuk rumah tadi? tanya Leha. Baru Diana teringat dia terlupa mengunci pintu. Apabila Diana dan Leha bergerak ke ruang tamu, mereka terkejut melihat lima orang lelaki berada di ruang tamu rumahnya.


Siapa kamu, apa kamu hendak? Kalau kamu mahu wang, kami tak ada banyak wang. Diana cuba memberitahu kepada mereka yang dia dan Leha bukannya orang kaya.


Hahahaha.. Aku memang datang untuk merompak. Tapi kerana kamu terlalu cantik, aku tak berminat nak merompak, lebih baik aku ‘rompak’ cipap kau! hahaha…


Kurang ajar! Kau ingat aku perempuan murahan! Babi! Pergi dari sini! Diana terus menengking mereka.


Jangan cuba lawan cakap aku! Kalau kamu melawan, aku tembak kepala kamu dengan pistol ni! Cepat buka semua pakaian kamu! ugut Maniam.


Diana terus kecut perut. Dia amat takut dengan ugutan Maniam. Diana terus hilang punca. Akhirnya Diana terpaksa membuka satu persatu pakaiannya. Maniam dan rakan-rakannya tak sabar-sabar untuk melihat Diana berbogel. Pakaian seksinya benar-benar menaikkan nafsu mereka. Akhirnya Diana bertelanjang bulat. Maniam dan rakan-rakanya turut berbogel sama. Mereka turut kagum dengan kecantikan tubuh bogel Diana. Diana tunduk menahan malu. Tangannya cuba menutup buah dada dan kemaluannya.


Manakala rakan Diana, Leha, langsung tidak terkata apa-apa. Tak mampu nak membantu Diana.


Diana bertubuh seksi malah kecantikan wajah Diana saja sudah cukup untuk menggoda sesiapa saja.


Maniam segera menarik Diana yang sedang menggigil ketakutan. Diana disuruh berdiri di tepi meja sambil badan Diana meniarap di atas meja makan. Dari belakang kelihatan jelas menyembul cipap Diana, sedia untuk dikerjakan sesuka hati Maniam. Maniam berlutut menghadap kelangkang serta cipap Diana.
Shruppp….shruppp… shrupppp..Maniam menghisap kelopak cipap Diana.
Ohhhh….uuuhhhhhmmm …. cukup! cukup! …ummmm… rayu Diana meminta Maniam berhenti. Namun Maniam tidak mempedulikan rayuan Diana. Malah jarinya turut memicit-micit biji kelentit Diana. Maniam menjilat dan menghisap cipap Diana sepuas-puas hati.


Kemudian Maniam memberikan peluang kepada rakan-rakannya merasai cipap Diana pula.


Maniam memerhati gelagat keempat-empat rakannya yang bergilir-gilir menjilat dan menghisap cipap Diana. Rakan-rakan Maniam begitu seronok kerana berpeluang menjilat cipap Diana yang masih dara.


Tiba-tiba Maniam teringat seorang lagi perempuan yang bersama mereka, Leha. Maniam bergerak ke arah Leha. Leha sangat takut. Lebih-lebih lagi melihatkan konek Maniam yang besar dan panjang kehitaman. Leha perlahan-lahan berundur ke belakang sehingga termasuk ke dalam bilik tidur. Maniam turut bergerak masuk ke dalam bilik tidur dan terus memberi amaran agar jangan lagi cuba bergerak. Leha yang amat ketakutan tak berani melawan Maniam. Leha tidak lagi bergerak.


Tiba-tiba saja timbul perasaan ingin tahu Maniam. Maniam menarik kain yang menutup muka Leha.


Wanita tersebut terkejut dengan tindakan Maniam. Maniam juga terkejut apabila melihat wajah wanita tersebut. Wajahnya benar-benar hampir mirip Inspektor Nora. Cuma Leha berkulit putih bersih, dengan bibir merah menggoda.


Tolonglah! Tolonglah! Jangan apa-apakan saya! Leha bertambah bimbang apabila Maniam mengunci pintu bilik. Selalunya Maniam akan merogol wanita di depan rakan-rakannya, tetapi kali ini kecantikan Ustazah Zaleha benar-benar menarik perhatian Maniam sehinggakan dia sanggup mengunci pintu bilik kerana ingin menyetubuhi Ustazah Zaleha tanpa gangguan rakan-rakannya.


Aku pernah beromen dengan perempuan hampir seiras macam kamu, tapi kulit dia sawo matang. Tapi kamu nampak lebih putih lebih cantik dari dia. Mari.. mari sayang.. mari kita bersetubuh…Hahahaha… Maniam cuba menarik tangan Leha tetapi Leha segera berundur. Kata-kata Maniam amat mengejutkan Leha.


Jadi awaklah orang yang telah rogol kakak saya! Awak rogol kakak saya! Awak jahat! Awak kejam! Kakak saya dah jadi separuh gila kerana awak!


Ohhh… jadi kau adik Inspektor Nora…Hahahaha.. Tak sangka betul. Ini sudah bagus.. Bolehlah aku rasa cipap kau pula.


Leha berasa amat takut. Dia ingin menentang Maniam. Tapi takut dicederakan dan dia juga sedar sia-sia menentang Maniam, kerana Maniam pasti akan mendapat bantuan rakan-rakannya.


Tiba-tiba Maniam terus menarik Leha naik ke katil. Leha menjerit ketakutan. Jangan jerit! Aku bunuh kau kalau kau menjerit lagi! Leha takut dengan ugutan Maniam. Leha tak berani membantah apabila Maniam menanggalkan jubah dari tubuh Leha. Maniam naik gila melihat kecantikan kulit Leha yang putih bersih dan gebu. Langsung tiada sebarang parut atau cacat cela.


Tak pernah Maniam sangka di sebalik pakaian wanita alim itu, bertudung labuh dan berjubah labuh tersembunyi kecantikan yang amat luar biasa. Maniam menatap tubuh Leha yang kini cuma bertudung, bercoli dan berseluar dalam. Tubuh Leha hampir sama seperti tubuh Inspektor Nora. Cuma kulit Leha lebih cerah, putih gebu berbanding kakaknya, Inspektor Nora.


Maniam dengan ganas terus menerkam Leha. Merangkul Leha. Leha meraung dan menangis. Leha langsung tak menyangka yang dia juga bakal menerima nasib yang sama seperti kakaknya. Maniam mencium bibir Leha yang merah menggoda. Leha cuba melarikan bibirnya, tetapi bibir Maniam turut mengikut ke mana bibirnya melarikan diri. Akhirnya bibir Maniam melekap di bibir Leha, seolah-olah tak dapat dipisahkan lagi. Cupp.. cupp cuppp.. berdecit-decit bunyi bibir Maniam menghisap bibir Leha.


Maniam mencium ketiak Leha penuh geram. Tiada bau busuk. Bau ketiak Leha terasa begitu nyaman sekali. Maniam mencium dan menjilat-jilat ketiak Leha yang tidak berbulu itu kerana sentiasa dicukur oleh Leha. Maniam meraba dan mencari kancing coli Leha.


Kancing coli Leha dibuka. Coli Leha ditanggal terus dari tubuh Leha. Maniam tak berkedip mata melihat kedua-dua ketul buah dada Leha. Jauh lebih cantik dari semua perempuan yang Maniam pernah kerjakan. Putih kemerah-merahan buah dada Leha. Montok, tajam menegang. Puting teteknya merah jambu.


Muka Leha merah menahan malu tetapi Leha tak berani menutup buah dadanya kerana takut dibelasah Maniam.


Maniam mengusap lembut buah dada Leha. Merayap ke puting merah jambu Leha. Leha hanya mampu melihat perbuatan Maniam dengan penuh ketakutan. Leha melihat Maniam, Maniam juga melihat Leha. Leha menggeleng-gelengkan kepala dengan muka yang merayu, seolah-olah merayu agar Maniam menghentikan perbuatannya.


Tiba-tiba Leha terasa seperti satu renjatan. Sentuhan jari Maniam pada puting teteknya terasa begitu menggelikan. Kemudian Leha terasa buah dadanya diramas dengan ganas. Muka Maniam kelihatan penuh geram. Geram melihat buah dada Leha yang sungguh menakjubkan itu. Maniam menghisap buah dada Leha, menghisap puting tetek Leha, kiri dan kanan, dengan gelojoh. Tak puas-puas Maniam mencium dan menghisap buah dada Leha. Maniam meneroka dan menikmati buah dada Leha dengan segala cara yang terlintas di kepalanya.


Nafas Leha tersekat-sekat. Tubuhnya terangkat kerana cuba menahan rasa geli pada puting buah dadanya. Puting buah dada Leha tercacak keras. Tubuh Leha terangsang bukan sedikit malah Leha mula terasa basah pada seluar dalamnya. Leha langsung tak rela tubuhnya disentuh Maniam. Namun dia juga terasa amat susah mengawal tubuhnya dari terangsang. Tubuh Leha seolah-olah terangsang terus menerus tanpa dapat dikawal langsung oleh Leha.


Maniam melepaskan buah dada Leha. Kini Maniam hanya memerhati buah dada Leha. Leha berasa malu apabila puting buah dadanya yang basah kuyup dengan air liur Maniam, kini sedang tercacak keras di depan Maniam.


Tiba-tiba muka Maniam bergerak ke bawah. Mencium perut Leha. Mencium dan menjilat pusat Leha sehingga Leha mengeliat kegelian. Tiba-tiba seluar dalam Leha direntap hingga koyak dari tubuh Leha. Muka Maniam betul-betul menghadap cipap Leha. Leha bukan saja ketakutan malah muka Leha turut merah kerana terlalu malu. Tidak pernah cipapnya dilihat mana-mana lelaki. Tiba-tiba saja hari ini cipapnya ditatap tanpa kerelaannya.


Mata Maniam terbeliak melihat cipap Leha. Terlalu indah. Leha menjaga cipapnya dengan begitu sempurna sekali. Maniam tak pernah terjumpa mana-mana perempuan yang menjaga cipapnya dengan sebaik Leha. Bibir Cipap Leha diliputi sedikit bulu yang mula tumbuh. Ini kerana Leha agak kerap mencukur bulu cipapnya selang beberapa hari. Amalan Leha mengelakkan bulunya dari memerangkap sebarang bau. Maniam mencium cipap Leha. Tiada sebarang bau hancing berbanding kebanyakan perempuan lain, malah berbau kasturi. Cipap kakak Leha, Inspektor Nora walaupun kelihatan bersih tapi masih juga ada sedikit bau hancing.


Ini sememangnya hari bertuah buat Maniam. Menemui perempuan menakjubkan seperti Leha. Maniam menatap sepuas hati cipap Leha. Bersih! Langsung tiada kekotoran.Tembam menonjol, gebu, putih kemerah-merahan. Seperti lembu jantan melihat warna merah, Maniam terus naik gila.


Maniam menyedut, menghisap cipap Leha penuh rakus Shhhruuuppppppp… ! Crrruppppppp….! Shruppppppp…! Kedengaran begitu kuat bunyi cipap Leha dihisap dan dijilat Maniam.


Urghhhhh…. Ohhhhhh… Uuuhhhh… Cukuplah! Cukuuupppp! Tolonglah berhenti! Leha terkejut dengan perbuatan Maniam. Cuba melarikan cipapnya tetapi muka Maniam seolah-olah melekap terus ke cipapnya. Seolah-olah tak mungkin terpisah lagi. Maniam menggigit lembut bijik kelentit Leha. Kemudian menghisap seperti menghisap sebiji gula-gula.


Leha hilang kawalan ke atas tubuhnya sendiri. Leha mengangkat punggungnya dan menggigil. Cuba menahan nikmat yang tiba-tiba melonjak dengan secara tiba-tiba kerana kelentitnya disentuh Maniam. Cipap Leha mengembang dan menguncup sambil mengepam keluar cairan putih dari cipap Leha sehingga basah kuyup kelangkang Leha dan sebahagian muka Maniam. Nafas Leha tersekat-sekat. Cairan putih yang mencurah-curah keluar dari cipap Leha langsung tidak dipedulikan Maniam. Mukanya kekal melekap di celah kangkang Leha. Dia berterusan menjilat dan menghisap cipap Leha.


Punggung Leha jatuh terhempas ke katil semula. Agaknya inilah yang dikatakan klimaks, fikir Leha. Dahsyat betul nikmatnya. Barulah Leha faham kenapa manusia suka berzina.


Leha masih lagi tercungap-cungap menahan geli kerana Maniam masih lagi enggan melepaskan cipapnya yang tembam dan gebu itu. Sudah mencecah lima minit semenjak klimaks pertama, Maniam masih lagi menjilat cipap Leha. Leha terasa sangat miang pada cipapnya. Semakin Maniam menjilat semakin terasa miang. Tiba-tiba Leha klimaks lagi. Punggung Leha melambung tinggi ketika klimaks. Merah muka Leha menahan malu. Sudah dua kali dia klimaks. Tubuh Leha terus longlai


Maniam berhenti menjilat dan bangun berdiri di tepi katil. Manakala Leha segera merapatkan kakinya yang sedang terkangkang. Maniam mencapai alat perakam video milik Diana yang terletak di atas meja di sebelah katil. Leha terlalu cantik. Maniam ingin merakam tubuh Leha sebagai gambar kenang-kenangan untuk Maniam. Maniam mula merakam gambar tubuh Ustazah Zaleha.


Kangkang kaki! Aku nak rakam cipap kau yang masih dara! Ustazah Zaleha terasa dihina dan dimalukan, namun tidak membantah. Kerana ketakutan Leha mengkangkang kaki.


Buka bibir cipap kau luas-luas! Aku nak rakam selaput dara kau sebagai kenang-kenangan, sebab selepas ini selaput dara kau akan rabak. Hahahaha…!


Walaupun berasa marah apabila mendengar kata-kata Maniam, namun Ustazah Zaleha patuh dan membuka bibir cipapnya luas-luas. Maniam fokus kepada selaput dara dan lubang faraj Ustazah Zaleha dan sesekali kepada lubang kencing Ustazah Zaleha yang turut jelas kelihatan.


Bagus! Bagus! Aku suka perempuan yang menurut cakap macam kau. Sekarang kau meniarap. Buka celah punggung kau. Aku nak rakam lubang punggung kau pula!


Seumur hidup Ustazah Zaleha tidak pernah Ustazah Zaleha melihat lubang punggungnya sendiri. Tiba-tiba saja hari ini seorang lelaki yang tidak dikenali tiba-tiba saja dapat melihat, malah berpeluang merakam gambar lubang punggungnya. Ustazah Zaleha berasa sangat malu. Lebih-lebih lagi mendengar Maniam memuji kecantikan lubang punggungnya yang kelihatan dijaga dengan bersih.


Selepas itu Maniam meletak kamera rakaman di atas meja dan menghalakannya ke arah Leha.


Maniam menghampiri Leha. Menelentangkan tubuh Leha. Membuka kaki Leha luas-luas. Konek Maniam yang hitam berkilat dihala terus ke bibir cipap Leha. Leha tahu apa yang Maniam fikirkan. Leha pasrah. Membiarkan kepala konek Maniam yang besar dan sedikit berbalut dengan kulup membelah alur bibir cipapnya.


Apabila Leha berasa kepala konek Maniam tersepit di celah alur cipapnya, air mata Leha meleleh dengan lebat. Leha menerima kenyataan konek Maniam lah yang akan mengoyak daranya. Maniam pula berhenti seketika. Menarik nafas panjang dan terus menghenyak selaput dara Leha.


Arghhhhh….!! Sakit! sakit!… Arghhh..!!… Tolonglah sakit sangat.. tolong berhenti..Arghhhh!!


Sabar sayang, lagipun sayang rasa nikmat bukan, tanya Maniam.


Leha tidak menjawab tapi hati Leha mengakui rasa sakit dan nikmat dirasai serentak. Berpeluh Leha menerima rodokan konek Maniam. Walaupun sukar tapi konek Maniam masih berusaha untuk meneroka lebih ke dalam lubang cipap Leha.


Beberapa ketika kemudian, Leha terasa telur Maniam melekap ke kelangkang Leha. Menandakan penerokaan sudah tamat. Maniam mengeluh nikmat. Kali kedua dalam hidup Maniam, koneknya masuk ke dalam lubang cipap wanita melayu.


Kini tiba pula aktiviti menghenjut. Maniam mula menghenjut. Pada mulanya perlahan-lahan kemudian bertukar menjadi laju, dan semakin laju. Katil tempat mereka berkongkek turut bergegar setiap kali Maniam menujah koneknya. Pelepppapp! Pelepppap! Peleppap! bunyi telur Maniam menghempas kelangkang Leha.


Leha mengerang lagi..Arghh!!!.. Tolong perlahan! Sakit!…Uhhhh…uhhh ohhhhh…oohhhhhh… namun selepas beberapa ketika rasa sakit semakin berkurangan. Namun sesekali kedengaran suara erangan terkeluar tanpa sengaja dari mulut Leha. Bukan lagi kerana kesakitan tetapi kerana rasa nikmat sering kali berada di luar kawalannya.


Ohhh… Ummpphhh… Ohhh… Uuummmmmhhhh.. punggung Leha terangkat tinggi, cairan putih mencurah keluar dari cipap Leha terus membasahi konek dan telur Maniam menyebabkan konek dan telur Maniam kelihatan basah kuyup. Serentak itu juga konek Maniam dapat merasakan lubang faraj Leha terkemut-kemut dan mencengkam koneknya dengan kuat.


Uhhhhh!!! Ohhhh!!! Leha mengerang lagi apabila Maniam menghisap puting tetek Leha. Tersembul keras puting tetek Leha.


Maniam melajukan lagi tujahan koneknya. Muka Maniam berkerut seperti menahan sesuatu, sambil tangannya meramas kuat buah dada Leha yang sedang keras menegang. Tiba-tiba Maniam terus merangkul Leha erat. Bibir Maniam menekan bibir Ustazah Zaleha.


Cairan hangat tiba-tiba memenuhi setiap sudut di dalam rongga cipap Leha. Mencurah-curah air mani dimuntahkan ke dalam lubang cipap Leha, sehinggakan terasa ada yang melimpah keluar dari cipap Leha.


Terima kasih sayang! Kata Maniam sambil bibirnya masih rapat mencium bibir Leha.


Sayang tunggu sini. Aku akan bawa hadiah untuk kau.


Maniam bangun, membiarkan Leha terbaring lemah di atas katil. Maniam keluar dari bilik. Meninggalkan Leha sendirian di dalam biliknya.


Leha cuba bangun dan duduk di atas katil. Cipapnya terasa sakit. Serentak itu juga air mani Maniam melimpah keluar dari lubang cipap Leha. Leha melihat di bawah kelangkangnya. Lendiran bercampur darah membasahi tilam. Leha menangis teresak-esak.


Wahh!!! Betullah cakap Maniam dia betul-betul cantik!


Leha melihat empat lelaki sedang berada di dalam biliknya. Empat lelaki yang sedang bertelanjang bulat. Mereka merenung tubuhnya penuh rasa kagum.


Tolonglah.. lepaskan saya.. rayu Leha


Jangan takut sayang.. Sayang akan suka… Mari.. mari kita bersetubuh macam anjing! Hahahaha….


Kumar yang menggemari aksi doggy terus membetulkan kedudukan Leha kepada posisi doggy. Leha kini dalam keadaan tertonggek dan kaki agak terkangkang. Dalam keadaan tersebut, cipap Leha kelihatan jelas menyembul. Leha langsung tidak membantah meskipun dia berasa amat malu.


Oohhhh…uuuhhhhhh… Leha mengerang sebaik saja menerima rodokan konek Kumar.


Selesai saja giliran Kumar, Agus, Ali dan Wong mengambil giliran mengerjakan cipap Ustazah Zaleha.


Pada mulanya Maniam bercadang untuk merompak serta merogol dan segera meninggalkan rumah Leha setelah selesai. Namun gara-gara keistimewaan yang dimiliki oleh wanita alim seperti Leha menyebabkan sudah tiga hari mereka berada di rumah Leha dan Diana.


Di sepanjang tempoh itu Leha dan Diana bergilir-gilir dikerjakan. Leha dan Diana langsung tidak dibenarkan berpakaian selama mereka ditawan. Mereka terpaksa berbogel sepanjang masa walaupun ketika sedang memasak makanan.


Leha paling kerap menjadi mangsa mereka. Sikap Leha dan kecantikan wajah Leha dan tubuhnya membuatkan Maniam dan pengikutnya sering naik gila melihatnya. Habis lunyai cipap Leha dikerjakan mereka.


Tabiat Leha yang sangat menjaga kebersihan tubuh badannya sangat dikagumi mereka. Setiap kali mereka selesai bersetubuh dengan Leha, Leha akan segera membersihkan seluruh tubuhnya termasuk cipapnya. Malah Leha sentiasa memakai wangian pada tubuhnya termasuk menyapu kasturi pada cipapnya. Leha sedar perbuatannya hanya akan lebih menguntungkan Maniam dan rakan-rakannya. Namun Leha melakukan semua itu bukannya untuk Maniam ataupun rakan-rakannya.


Sebagai wanita alim, melaksanakan tuntutan menjaga kebersihan perlu diberi keutamaan, malah ianya merupakan salah satu amalan utama Leha. Amat kekok sekali untuk Leha meninggalkan perbuatan tersebut setelah perkara tersebut menjadi satu kelaziman untuk Leha.


Leha sangat tidak selesa dengan kotoran yang dia dapat dari Maniam dan rakan-rakan Maniam. Lantaran itu memakai wangian pada tubuhnya memberikan sedikit keselesaan untuk Leha, kerana dapat mengelakkan dirinya dari sentiasa terhidu bau busuk Maniam dan rakan-rakan Maniam, terutamanya ketika mereka memeluk Leha dan menutuh cipap Leha.


Tubuh Leha juga sangat mudah terangsang. Puting buah dadanya cepat mengeras apabila disentuh. Begitu juga dengan cipapnya yang cepat berair, menyebabkan Maniam dan rakan-rakannya sangat menggemari Leha.


Walaupun Leha seorang pemalu dan tidak pernah rela diperkosa namun dia juga sangat takut pada ugutan Maniam, kerana itu Leha menurut segala suruhan dan tidak pernah menolak untuk melakukan apa saja aksi seks yang Maniam dan rakan-rakannya inginkan.


Sikap Leha yang menurut apa saja, membuatkan Maniam sangat menggemarinya kerana Maniam suka memalukan perempuan, manakala Leha pula patuh menurut dan membiarkan dirinya dihina dan dimalukan.


Berbeza dengan Diana yang kadangkala terpaksa dipukul terlebih dahulu sebelum sanggup menurut. Malah Diana juga jarang menjaga kebersihan. Dia sering membiarkan saja lubang cipapnya bertakung dengan air mani berjam-jam lamanya tanpa dibersihkan. Jika dia membersihkan cipapnya, Diana hanya membersihkan ala kadar sahaja. Cipapnya yang agak berbau dan berbulu terlalu banyak agak mengganggu mereka menjilat cipap Diana berbanding Leha.


Pertemuan dengan Ustazah Zaleha mengubah hidup Maniam, mengubah sama sekali selera seks Maniam. Semenjak mendapat cipap Ustazah Zaleha, Maniam akan naik gila jika tidak mendapat cipap wanita bertudung terutamanya yang alim seperti Ustazah Zaleha. Sekurang-kurangnya dalam sebulan Maniam akan berusaha mencari wanita melayu alim seperti itu untuk mengerjakan cipap mereka.


Inspektor Aida berasa hairan setelah diberitahu oleh Mak Senah, Ustazah Zaleha yang sepatutnya pulang ke kampung tiga hari lepas, langsung tak menjawab telefon. Oleh kerana rumah Leha berada di tengah-tengah perjalanan antara rumah Inspektor Aida dan balai polis tempat dia bekerja, Inspektor Aida mengambil keputusan untuk singgah sebentar di rumah Leha.


Apabila tiba di rumah Leha, Inspektor Aida terdengar sesuatu yang mencurigakan di rumah Leha. Ketika mengintip, Aida terlihat Leha sedang mengerang kerana ditutuh dengan hebat oleh Wong.


Inspektor Aida tidak menyedari ketika itu yang Maniam, Agus, Ali dan Kumar sedang mendera Diana di ruang dapur kerana enggan menghisap konek mereka. Agus dan Ali memegang kaki dan tangan Diana. Manakala Maniam sedang memasukkan timun ke dalam lubang cipap Diana sebagai hukuman kerana enggan menghisap konek mereka. Kumar pula sedang merakam video timun yang sedang memasuki cipap Diana.


Inspektor Aida merempuh masuk ke dalam rumah. Wong yang sedang kongkek Leha secara doggy terkejut dan segera bangun berdiri.


Polis! Jangan bergerak! Inspektor Aida terus mengacu pistol ke arah Wong tanpa menyedari Maniam dan beberapa orang lagi pengikutnya berada di bahagian dapur. Maniam mengintip dari dapur dan ternampak Inspektor Aida. Ketika itu juga Wong nekad cuba mencapai pistol yang berada di atas meja berhampiran dengannya.


BANG!! Konek Wong terkena tembakan Inspektor Aida.


Hah?! Sorang lagi kena tembak kat konek! Maniam bagaikan tak percaya. Segera Maniam dan rakan-rakannya melarikan diri melalui pintu dapur.


Inspektor Nora dipercayai mengalami tekanan perasaan hingga separuh gila. Buat sementara waktu Inspektor Nora diberi cuti tanpa gaji sehingga semangatnya pulih kembali. Sudah lebih dua minggu peristiwa dia dirogol Maniam berlalu, namun dia masih mendiamkan diri enggan berbual dengan sesiapapun.


Sudah hampir dua minggu Mak Senah menjaga Nora. Hari ini giliran Pak Suki terpaksa menjaga Nora kerana Mak Senah bermalam di rumah adik Nora, yang menjadi Ustazah di sebuah sekolah dan tinggal berasingan dari mereka. Adik Nora yang sepatutnya pulang ke kampung tiba-tiba saja terus mendiamkan diri. Malah langsung tidak menjawab panggilan telefon. Tiba-tiba saja selepas beberapa hari, Mak Senah dapat tau adik Nora sakit teruk.


Nora… dah lewat dah ni.. dah pukul 10 pagi dah, mari abah mandikan Nora kata Pak Suki sambil melihat anak gadisnya yang masih terbaring di atas katil. Nora sudah terjaga dari tidur tetapi masih lagi berada di atas katil.


Abah buka baju Nora dulu ya.. Pak Suki cuba memberanikan diri membuka baju. Dia ingin melihat apa reaksi Nora. Lagipun Nora sudah gila. .


Nora hanya mendiamkan diri. Tidak menjawab. Pak Suki membuka satu persatu pakaian Nora hingga Nora bertelanjang bulat.


Buat seketika Pak Suki hanya menatap seluruh tubuh bogel Nora. Pak Suki membuka kaki Nora. Tiada sebarang tindak balas dari Nora. Pak Suki memberanikan diri, membuka bibir cipap Nora hingga ternganga luas. Nora masih tidak memberikan sebarang reaksi. Seolah-olah tidak ada apa-apa yang luar biasa bagi dirinya.


Pak Suki menjilat-jilat biji kelentit Nora. Seketika kemudian kedengaran Nora menjerit kecil. Oohhh! Oomphh! Ohhh! Seketika saja bijik kelentit Nora menyembul keras. Cipap Nora terus berair. Puting tetek Nora yang tidak disentuh, dengan sendirinya menyembul keras. Nafas Nora semakin kencang.


Pak Suki berterus-terusan menjilat. Sampai satu ketika kedengaran nafas Nora tercungap-cungap. Tubuh Nora menggigil. Cipap Nora terkemut-kemut dengan kencang sekali. Serentak itu juga, cairan putih mencurah keluar dari cipap Nora dengan banyak sekali.


Pak Suki percaya anak gadisnya yang sudah gila itu tak akan membantah apa saja yang dilakukan oleh Pak Suki. Pak Suki semakin berani. Membuka kaki Nora lebih luas. Terus memasukkan koneknya ke dalam lubang cipap Nora. Ohhh…ummm… kedengaran suara Nora mengerang gatal.


Pak Suki menghenjut. Semakin lama semakin laju.


Ohhhh…uhhhh…oohhhh….Suara gatal Nora semakin kuat merengek. Krok..kriuk..krook..kriuk.. Katil tempat mereka berkongkek turut berkeriuk berselang seli dengan suara Nora dan Pak Suki.


Pak Suki menukar posisi kepada posisi doggy. Nora kelihatan seperti memberikan kerjasama. Membiarkan bapanya melanyak cipapnya secara doggy pula.


Apabila berasa seperti hendak terpancut, Pak Suki menukar kembali posisi. Nora menelentang, manakala Pak Suki meniarap di atas tubuh Nora.


Pak Suki terlalu ghairah, tak dapat mengawal koneknya. Beberapa ketika kemudian air mani Pak Suki menyembur masuk ke dalam cipap Nora. Pak Suki tertiarap letih di atas tubuh Nora. Pak Suki membiarkan koneknya di dalap cipap Nora. Pak Suki tahu Nora masih belum puas. Seketika kemudian Pak Suki berasa lubang cipap Nora terkemut-kemut. Nora mengerang puas.


Nora bukannya tak sedar apa yang berlaku. Dia tahu apa sebenarnya yang abahnya sedang lakukan. Tapi Nora tak ambil peduli. Peristiwa dirogol mengubah hidup Nora. Kini sedikit demi sedikit Nora mula sedar yang diri dia sebenarnya seorang penagih seks


Nora nak lapor diri kat balai minggu depan, Nora dah sihat. Nora nak mula kerja. Lepas tu Nora nak bunuh Maniam! Tiba-tiba saja Nora bersuara.


Terkejut Pak Suki mendengar kata-kata Nora. Pak Suki sangka anak perempuannya dah gila.


Nora masih sanggup jadi polis, tanya Pak Suki.


Maniam dah sebar gambar Nora merata tempat. Nora betul-betul malu tapi Nora tak akan putus semangat. Nora tak peduli apa orang kata pasal Nora. Nora dah tak peduli berapa ramai orang dah tengok gambar Nora. Yang penting sekarang Nora nak bunuh Maniam.


Kalau macam tu terpulang pada Nora. Tapi sebelum tu Nora mesti kuat semangat. Mesti segera sembuh


Nora dah sembuh. Nora bukannya gila. Cuma sakit hati. Sakit hati sangat.


Nora sakit hati sebab abah kongkek Nora ker? Pak Suki mula bimbang


Abah merepek apa ni? Buat jerlah. Kalau Nora tak nak, Nora cakap jerlah tak nak. Nora sakit hati dengan perangai Maniam lah! Habis tersebar video Nora!


Kalau macam tu abah kongkek Nora hari-hari pun boleh ya?


Suka hati abahlah, balas Nora.


Kau cuba memalukan aku. Kau silap besar Maniam. Kau akan terima akibatnya nanti. Sokongan dan kata-kata semangat dari rakan-rakannya terutama rakan baiknya Inspektor Aida, membuatkan Inspektor Nora melupakan rasa malunya pada orang ramai. Dendam Inspektor Nora semakin membara.
Kasim hanya mampu menepuk dahi. Kali ini konek Wong pula kena tembakan.


Kepala Maniam tertunduk malu di depan Kasim. Malu kerana sudah empat konek pengikutnya kena tembak. Sebagai ketua Geng Rompak dan Rogol Maniam bertanggungjawab dengan apa yang telah berlaku.


Macammana boleh jadi begini! Tak guna betul! Kasim benar-benar kecewa.


Sori bos! Kami tak sangka langsung. Tiba-tiba saja muncul Inspektor Aida. Kata Maniam dengan nada kesal.


Kasim menarik nafas panjang. Merenung panjang. Memikirkan sesuatu.


Kamu semua jumpa anak aku. Biar dia rancang apa perlu dibuat. Kamu semua ikut rancangan dia. Kamu semua buat apa saja yang anak aku suruh. Faham!, Kasim memberikan arahan kepada Maniam dan pengikutnya.


Maniam dan pengikutnya hanya menurut. Belum pernah Maniam melihat anak gadis Kasim. Dengar khabarnya anak gadis Kasim sangat gemar melakukan seks. Mungkin disamping membalas dendam, Maniam mungkin berpeluang merasa cipap anak gadis Kasim, fikir Maniam.