Dalam Kereta Meraba Awek

  • Post author:
  • Post category:Melayu

Kejadian ini telah berlaku di dalam kereta dan seterusnya di hotel. Ketika itu aku sedang menjalani kursus dan tinggal berjauhan dengan suami serta anak-anak.
Satu hari rakan lelaki sekursus aku bernama Andy telah mengajak aku pulang menaiki keretanya. SAku setuju kerana sudah seminggu saya tidak pulang ke rumah menjenguk suami. Kebetulan Andy, rakan aku itu satu daerah dengan aku. Maka aku tidak ragu-ragu untuk mengikutinya.
Kami bertolak selepas kursus petang hari Jumaat dan hanya berdua-dua sahaja. Andy mengajak aku makan sebelum bertolak. Selepas makan kira-kira pukul 7.00 malam kami pun bertolak. Aku mengagak kami akan sampai di rumah pada puku 8.30 malam dan memang hatiku tak sabar-sabar lagi hendak bertemu keluarga terutama sekali suamiku (anda semua faham lah tuuu). Di sepanjang jalan Andy sangat mesra denganku dan tak putus-putus dia bercerita. Aku rasa sangat terhibur. Tetapi ketika semakin sunyi jalan yang dilalui Andy mengubah cerita lucunya dengan cerita lucah. Pada mulanya cerita lucah yang ringan, tetapi lama-kelamaan menjadi semakin ‘hot’. Aku mulai rasa sangsi dan bimbang. Tambahan pula jalan yang dilalui itu sunyi dan jarang kenderaan. Bimbang dia akan mengambil kesempatan mencabuli aku.


Dan tekaan Aku tidak melencong kerana Andy dengan tiba-tiba meraba-raba lutut aku yang kebetulan terbuka kerana pada masa itu aku hanya memakai mini skirt sahaja. Aku lantas menolak tangan Andy. Namun tangan Andy semakin nakal dan perasaan aku menjadi berubah. Pada malam itu aku teringat akan suami aku. Pastilah aku tak akan kesampaian bersama dengan suami aku jika Andy terus-terusan mengusik aku. Walaupun aku berusaha untuk mengelak dengan merayu supaya jangan buat tak senonoh dengan aku tetapi dia pula merayu-rayu dengan mulut yang sangat bermadu. Tangannya semakin liar menyentuhi mahkota payu daraku dan mahkota di celah-celah pahaku yang kupertahan dengan hanya menggepit kedua-dua kakiku. Kadang-kadang kereta yang dipandu Andy hampir-hampir terbabas dan aku semakin menjadi takut.


Akhirnya Andy telah menyimpang di suatu kawasan yang sunyi yang aku sendiri tidak cam tempatnya. Apabila Andy memberhentikan keretanya terus dia memegang tangan aku dan aku seolah-olah tidak berupaya bergerak. di sinilah bermula segala galanya.


Lantas saja dia mengucupi bibirku dan dengan tiba-tiba sahaja aku menjadi terhayal dan aku lupa segala-galanya. Kucupannya aku balas dan aku merasakan air mengalir di bahgian farajku yang sebenarnya telahpun mula mengalir sejak aku di dalam kereta lagi. Aku juga antara sedar dan tak sedar Skirt dan seluarku telah dilucutkan oleh Andy. Kemudian baju-T dan Braku juga telah dilucutkan. Setelah habis seluruh tubuhku dijilat oleh Andy, aku hanya dapat menggamit dan mengeluh kerana nikmatnya amat luar biasa. Maklumlah inilah lelaki pertama aku merasainya selepas suamiku. Akhirnya Andy menebuk farajku dengan zakarnya yang luarbiasa besarnya serta agak panjang sehingga pangkal rahimku terjolok-jolok dibuatnya.


Andy sungguh hebat bermain peranan, sehinggakan kereta tempat kami menikmati batin pada masa itu seolah-olah hendak roboh. Rancaknya batang zakar Andy bergeser dengan farajku seolah-olah umbuh enjin kereta yang ditekan-tekan minyaknya. Dalam tempoh 10 minit sahaja aku telah mencapai sehingga 3 kali climaxnya dan akhirnya air sperma Andy telah memancut dengan sungguh deras sekali di dalam farajku dan seolah-olah membanjiri rahimku. Sehingga kini, masih aku membayangkan belum pernah aku merasa aliran air sperma di batang zakar Andy yang dilepaskannya seperti sepuluh kali das tembakan. Selepas itu kami tersadai dan terlelap seketika.


Apabila aku tersedar,dalam sinar kereta lampu dalam kereta Andy sedang mengenakan pakaianya dan lantas aku menangis. Andy memujuk aku dan setelah reda Andy berpatah balik ke kota dan kami telah menginap di hotel. Kami tidak jadi pulang sebaliknya tinggal di hotel dari hari Jumaat sehingga awal pagi hari Isnin dan pergi ke kursus seperti biasa. Sesungguhnya aku merasakan seolah-olah aku pergi berbulan-madu dan bukannya pergi berkursus. Sehingga hari ini kami tetap berhubungan dan masih melakukanya sekali atau dua kali sebulan.